Amsterdammers,vrienden,kennissen en Leefbaren…Bedankt voor jullie vertrouwen…..

Beste vrienden,kennissen en Leefbaren…..
Helaas heeft het niet zo mogen zijn en hebben we het niet gered met Leefbaar.
Ondanks onze inzet en uw steun en vertrouwen hebben wij helaas niet de rest van Amsterdam kunnen overtuigen om ook hun vertrouwen te krijgen.
Toch ben ik trots op ons team en de vele mensen die ons gesteund hebben en hun vertrouwen wel aan ons gaven om over de vele hartverwarmende reacties nog maar te zwijgen.We hebben het geprobeerd…en niet geschoten is altijd mis.
Nogmaals allemaal harstikke bedankt !!!

PERSBERICHT LEEFBAAR AMSTERDAM

hb2

Hoewel wij sympathiek er tegen over staan om meer aandacht voor kleine partijen te vragen zullen wij de pers conferentie NIET ondersteunen.
Leefbaar Amsterdam is continu volop in de media en heel Amsterdam weet waarvoor LEEFBAAR AMSTERDAM  staat.
Natuurlijk hadden wij graag deel genomen aan diverse debattten maar als je nu nog de aandacht voor je partij wilt krijgen en je stand punten naar voren wilt brengen is de campagne van desbetreffende… partij niet goed gevoerd.
Een extra stemwijzer werkt alleen maar verwarrend…De Amsterdammer weet dondersgoed wat er speelt en zijn voor hun eigen de beste stemwijzer.
Uit diverse peilingen blijkt dat Amsterdam massaal lokaal gaat stemmen en waarbij Leefbaar Amsterdam als grootste uit de bus gaat komen.
De Amsterdammers willen een partij zoals Leefbaar Amsterdam die op de barricade gaat voor hun en geen partij met acteurs want die hebben we al genoeg op de Stopera…en op nog meer piraten ook niet want vele Amsterdammers zitten al genoeg in de boot met al die verhogingen en lasten verzwaringen…Om over de uitzettingen van bejaarden nog maar te zwijgen..Het is een regelrechte schande wat er gebeurd….Daar kan ik niet Trots op zijn.

LEEFBAAR AMSTERDAM OP CAMPAGNE DAPPERMARKT

LEEFBAAR AMSTERDAM OP CAMPAGNE DAPPERMARKT 2014Leefbaar Amsterdam Campagne DAPPERMARKT.
Henk Bakker jr in gesprek met bewoonster Dapperbuurt.Veel ouderen maken zich zorgen…steeds minder inkomsten…Hogere lasten / Onveiligheids gevoelens /  Slechte verzorging maar vooral de sluiting van vele verzorgingstehuizen…

1974457_718608278192024_109325128_n

OUDEREN WORDEN OP STRAAT GEZET…EEN REGELRECHTE SCHANDE !

bejaardenza 01 mrt 2014, 09:32 | 77 reacties

|Het is toch werkelijk een schande hoe men met ouderen om gaat.Met busladingen werden zij …opgehaald om te stemmen en nu worden ze gewoon als oud vuil op straat gezet…mensen die onze maatschappij hebben helpen opbouwen.Participatie noemt men dat met andere woorden zoek het zelf maar uit…Uw zorg is niet de onze.
Met de wetenschap dat er straks een tekort komt worden nu verzorgingstehuizen gesloten.Zelfstandig wonen is leuk maar ouderen worden nu in principe vogelvrij verklaard…Voorbeelden genoeg van ouderen die pas na jaren worden gevonden omdat niemand naar hun om keek om over de veiligheid van deze mensen nog maar te zwijgen.
Daarom 19 Maart LIJST 16 Leefbaar Amsterdam.

        lees voor                  

             Ouderen op straat      

                 AMSTERDAM -Duizenden ouderen die in verzorgingstehuizen wonen, moeten binnenkort hun huis uit. Uit een inventarisatie van de NOS blijkt dat dertien tehuizen al zijn gesloten en bij nog eens tachtig andere locaties een sluiting is aangekondigd.

                                  Foto: Peter Schoonen

          Naar verwachting verdwijnen de komende vijf jaar zo’n achthonderd van de in totaal tweeduizend verpleeg- en verzorgingstehuizen. Bewoners moeten gaan verhuizen naar andere verzorgingstehuizen of moeten weer zelfstandig gaan wonen.

Vele ouderen zijn bezorgd en ongerust. Zo krijgt de Ouderenombudsman vaak telefoontjes van bezorgde familieleden. Sommige bewoners komen zelf in actie. Zo is er vandaag een grote protestactie in Zwanenburg tegen de sluiting van tehuis Eigen Haard.

De sluitingen vinden plaats met het oog op de toekomst. Ouderen zouden in de toekomst langer thuis blijven wonen. Alleen mensen die veel zorg nodig hebben kunnen terecht bij een verpleeghuis.