PERSBERICHT LEEFBAAR AMSTERDAM

hb2

Hoewel wij sympathiek er tegen over staan om meer aandacht voor kleine partijen te vragen zullen wij de pers conferentie NIET ondersteunen.
Leefbaar Amsterdam is continu volop in de media en heel Amsterdam weet waarvoor LEEFBAAR AMSTERDAM  staat.
Natuurlijk hadden wij graag deel genomen aan diverse debattten maar als je nu nog de aandacht voor je partij wilt krijgen en je stand punten naar voren wilt brengen is de campagne van desbetreffende… partij niet goed gevoerd.
Een extra stemwijzer werkt alleen maar verwarrend…De Amsterdammer weet dondersgoed wat er speelt en zijn voor hun eigen de beste stemwijzer.
Uit diverse peilingen blijkt dat Amsterdam massaal lokaal gaat stemmen en waarbij Leefbaar Amsterdam als grootste uit de bus gaat komen.
De Amsterdammers willen een partij zoals Leefbaar Amsterdam die op de barricade gaat voor hun en geen partij met acteurs want die hebben we al genoeg op de Stopera…en op nog meer piraten ook niet want vele Amsterdammers zitten al genoeg in de boot met al die verhogingen en lasten verzwaringen…Om over de uitzettingen van bejaarden nog maar te zwijgen..Het is een regelrechte schande wat er gebeurd….Daar kan ik niet Trots op zijn.

One thought on “PERSBERICHT LEEFBAAR AMSTERDAM
  1. Ik heb de stemwijzer gedaan en kwam uit op “Leefbaar Amsterdam” ben even op de website gaan kijken en op heel veel punten ben ik het eens. Wat ik erg jammer vindt is het taalgebruik met “hunnie” en “zullie” !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *