“MOORDMACHINE’S ZORGEN VOOR SLECHT IMAGO NIEUW (WILD) WEST

“MOORDMACHINE’S ZORGEN VOOR SLECHT IMAGO NIEUW (WILD) WESTbadoud

Dat is even een ander verhaal dan het verhaal dat Burgemeester van der Laan ons voorschotelde in Buitenhof.Het gaat steeds beter en het wordt steeds veilig…er .De realiteit is even anders een stadsdeelvoorzitter die in 2011 (nap) tevreden terug keek op zijn eerste jaar als stadsdeelvoorzitter van Amsterdam Nieuw-West. De criminaliteit is afgenomen en de buurt is niet meer negatief¬† in het nieuws. In tegenstelling tot zijn voorganger Marcouch hanteert Ba√Ędoud een strikte scheiding tussen kerk en staat. Al schakelt hij wel graag de hulp van geestelijk leiders…
Het is dan ook bitter tot de conclusie te komen dat de situatie anno 2014 vele malen ernstiger is en een heel serieus groot probleem.Buiten de schietpartijen en geweldsincidenten rijst ook het aantal woning inbraken en overvallen de pan uit.
Met geestelijke bijstand komen we er dus niet en het wordt tijd dat de Heer Badoud extra bijstand krijgt vanuit de centrale stad want anders zou de situatie wel eens ernstig uit de hand kunnen lopen al vrees ik dat het ernstiger is dan dat we wel eens kunnen vermoeden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *